Yalova'da yağmur ve fırtına etkili oldu

Yalova'da etkili olan yağmur ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, bazı binaların çatıları uçtu.

Yalova Valiliğinden yapılan açıklamada, kentte gece saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle yaşanan olumsuzluklara ekiplerin müdahale ettiği bildirildi.

İl merkezi ve ilçelerden yağış ve fırtına nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşan ihbarlara yer verilen açıklamada, şöyle denildi:

"Kazımiye TOKİ konutlarında çalışan işçilerin kaldıkları yapılarda çatı uçması meydana gelmiş. Olay yerine intikal eden AFAD ekipleri firma yetkilileri ile görüşmüştür. Firma, çalışanlarının barınma ihtiyacını karşılamıştır. 4 ağaç devrilmesi meydana gelmiştir. İtfaiye ekipleri müdahale etmektedir. Paşakent TOKİ'de 1 konutta kısmi çatı uçması olmuştur. Çınarcık ilçesi Koru beldesinde 1 konutta su baskını meydana gelmiştir."

TRT

Güncel Haberleri

Her Avukat Güvenilir Değildir!
Ölüme Sürerken 259 İnsanın Can Güvenliği Önceliğiniz Değildi!
Belki Bir Kez Daha Yaradan’ın Hikmetini Hatırlarız…
Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Arıklı, Alabora Olan Gemiyle İlgili İddiaların Araştırılacağını Söyledi
Hemşireler Ve Ebeler Birliği, Feribot Faciası Sonrası Görev Yapan Tüm Sağlık Çalışanlarına Teşekkür Etti