VAHŞET: Cenaze aracında ölüye tecavüz!

Cenaze aracını kullanan kişi, tecavüz edip kameraya aldı...

Cenaze taşınırken yanlış yola girdiğini beyan eden cenaze aracı şoförünün küçük Aleyna'ya tecavüz ettiği ve tecavüz anını kameraya çektiği ortaya çıktı. 

İstanbul'da geçtiğimiz ay yaşanan bu olay cenaze aracını kullanan kişinin tecavüzü kameraya alması ve daha sonra sosyal medyada yayınlamasından sonra ortaya çıktı. Aleyna G. geçtiğimiz ay talihsiz bir trafik kazası sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti. Hastahanede tedavi altında olan ailesi cenazesini defnedemediği için cenazeyi defnetme görevini belediye ve diğer akrabaları üstlenmişti.

Cenaze taşınırken yanlış yola girdiğini beyan eden şoför Harun Ç. küçük Aleyna'ya tecavüz etmiş ve tecavüz anını kameraya çekmiş. Olaydan 17 gün sonra imgsrc.ru isimli bir internet sitesine bu görüntüleri atmış ve bu görüntüleri paylaştığını arkadaşına söylemişti. Arkadaşının şikayeti üzerine polis tarafından sorguya alınan Harun Ç. tecavüzü işlediğini itiraf etti. Kişinin sorgusu halen devam ediyor.

Türkiye Haberleri

Narin Güran cinayeti davasında karar açıklandı
Balıkesir açıklarında 64 düzensiz göçmen kurtarıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'un direksiyonunda: Türk Sanat Musikisini nereden dinleyeceğiz?
Devrilerek alev alan tırda sıkışan 2 kişi öldü
İzmir açıklarında 32 düzensiz göçmen kurtarıldı