Uşak’taki hastanelere 78 yeni doktor atanacak

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından, 31’i Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne olmak üzere 78 yeni doktor ataması yapılacağını duyurdu.

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü, 31’i Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne olmak üzere kente 78 yeni doktor ataması yapılacağını ve bu doktorların eylül ayı içerisinde göreve başlamalarının beklendiğini açıkladı.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bakanlığımızca devlet hizmet yükümlülüğü kurasında 31’i Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne olmak üzere tüm ilimize 78 yeni doktor ataması yapılacaktır. Eğitim ve araştırma hastanemize romatoloji, plastik cerrahi, çocuk psikiyatristi, göğüs hastalıkları ve çocuk hastalıkları branşları başta olmak üzere 31 doktor ataması yapılacaktır. İlimize ataması yapılacak yeni hekimlerimizin Eylül ayı içerisinde görevlerine başlamaları planlanmaktadır.” 

TRT

Güncel Haberleri

Üstel Akdeniz Barış ve Diplomasi Forumu’nda konuştu: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli”
Amcaoğlu: Dut Deresi Kanal Projesi’nde saha çalışmalarına başladık
Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi ile Karayolları Dairesi açık artırmayla araç satışı yapacak
Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı
Üstel:Ercan KKTC’nin uluslararası havalimanıdır, öyle kalacaktır