Tekirdağ'da anız yangını

Tekirdağ Çorlu’da aynı mevkide iki gün arayla ikinci kez yangın çıktı. Anız ve ağaçlık alan küle döndü.

Havuzlar Mezarlığı alt kısmında bilinmeyen bir nedenle anız tarlasında başlayan yangın, dere yatağındaki ağaçlık alana sıçradı.

Hızla yayılan yangın büyük bir alanı etkisi altına aldı. Mezarlığa gelen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.

Yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonrası söndürüldü.

Havuzlar Şehit Emrah Gümrah Polis Merkezi Amirliği ekipleri de yangının söndürülmesinde itfaiye ekiplerine destek verdi.

İki gün arayla çıkan yangında 100 dönüm anız ile çok sayıda ağaç kül oldu.

TRT

Güncel Haberleri

Her Avukat Güvenilir Değildir!
Ölüme Sürerken 259 İnsanın Can Güvenliği Önceliğiniz Değildi!
Belki Bir Kez Daha Yaradan’ın Hikmetini Hatırlarız…
Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Arıklı, Alabora Olan Gemiyle İlgili İddiaların Araştırılacağını Söyledi
Hemşireler Ve Ebeler Birliği, Feribot Faciası Sonrası Görev Yapan Tüm Sağlık Çalışanlarına Teşekkür Etti