Suriye'de 5 katlı bina çöktü

Suriye'nin Halep il merkezinde iç savaşta zarar gören binanın çökmesi sonucu 3'ü çocuk, 6'sı kadın 10 kişinin öldüğü aktarıldı.

Yapılan açıklamada, biri çocuk iki kişinin molozların altından sağ çıkarıldığı ve hastaneye götürüldüğü aktarıldı.

Sivil savunma ve yerel otoriteler, bölgedeki diğer yapıları boşaltırken molozları temizleme işlemine de başlandı.

Binanın temelinin sağlam olmaması nedeniyle yıkıldığı ifade edildi.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi ise çöken binanın daha önce varil bombaları ve füzelerin saldırısına uğramış bir mahallede bulunduğunu açıkladı.

TRT

Dünya Haberleri

İ̇srail’in Serbest Bıraktığı Filistinli Esirlerin Bir Kısmı Gazze’ye Ulaştı
Şanlı Erenköy Direnişi’nin 61. yılında, başta Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimi
TC MSB’den Güney Kıbrıs’a uyarı:“Kıta sahanlığımızı ihlal etmeye kalkmaları durumunda gereği sahada yapılacak”
Harvard’dan çığır açan buluş: Alzheimer’a karşı lityum umudu
Çin’de chikungunya virüsü: Sivrisinek kaynaklı salgın büyüyor