Sinop'ta fırtına nedeniyle yük gemileri doğal limana sığındı

Karadeniz'de yol alan uluslararası yük taşımacılığı yapan gemiler, fırtına nedeniyle Sinop'un doğal limanına demirledi.

Bölgede saatteki hızı 48 kilometreye çıkan rüzgar nedeniyle yol almakta güçlük çeken gemiler, kentin doğal limanına demirleyerek beklemeye başladı.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise son değerlendirmelere göre, Sinop'un kıyı kesimlerinde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerinde ise kar yağışı beklendiği belirtildi.

Açıklamada, ulaşımda aksamalar yaşanabileceği, kuvvetli rüzgar ve fırtına, buzlanma, don olayı, görüş mesafesinde azalma, kıyı kesimlerde su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

TRT

Güncel Haberleri

Üstel Akdeniz Barış ve Diplomasi Forumu’nda konuştu: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli”
Amcaoğlu: Dut Deresi Kanal Projesi’nde saha çalışmalarına başladık
Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi ile Karayolları Dairesi açık artırmayla araç satışı yapacak
Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı
Üstel:Ercan KKTC’nin uluslararası havalimanıdır, öyle kalacaktır