Şanlıurfa'da zehir taciri 19 kişiye tutuklama

Şanlıurfa'daki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 50 şüpheliden 19'u tutuklandı, 31 kişiye de "uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan işlem yapıldı.

Kent merkezi ile Ceylanpınar, Siverek ve Suruç ilçelerinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 50 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 19'u tutuklandı, 31'ine ise "uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan işlem yapıldı.

18 Ekim'de özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda bazı evlere "koçbaşı" kullanarak giren ekipler, uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 50 şüpheliyi gözaltına almış, adreslerde, dedektör köpek yardımıyla yapılan aramalarda, çok sayıda uyuşturucu madde, hassas terazi gibi malzemeler ele geçirilmişti.

TRT

Türkiye Haberleri

Usta Sanatçı Kadir İnanır son yolculuğuna uğurlanıyor
Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır hayatını kaybetti
Narin Güran cinayeti davasında karar açıklandı
Balıkesir açıklarında 64 düzensiz göçmen kurtarıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'un direksiyonunda: Türk Sanat Musikisini nereden dinleyeceğiz?