Şanlıurfa'da toplu sünnet şöleni yapıldı

Şanlıurfa'nın Hilvan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen toplu sünnet şöleninde 137 çocuk sünnet oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal belediyecilik projesi kapsamında, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafında toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi.

Vali Salih Ayhan, Hilvan Belediyesi tarafından yapılan programın oldukça hayırlı bir iş olduğunu söyledi.

İdareciliğin sadece yol yapmak ve su getirmek olmadığını anlatan Ayhan, "İşin özü, insana dokunmaktır. Bugün de işin öznesi olan çocuklarımız için güzel bir iş yapılmıştır. Her dönemin bir ruhu vardır. Bugünün ruhuna uygun olan da sosyal belediyeciliktir. Bu çerçevede önemli olan insana dokunabilmektir. Bütün ilçe belediyelerimizde bu ruha uygun bir şekilde hareket etmektedir. Bugünün öznesi olan çocuklarımız için bu güzel organizasyonu düşünüp tasarlayan, maddi ve manevi boyutuyla emek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Sünnet şölenine ev sahipliği yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri sünnet şöleni gelecek yıllarda da sürdürmeye planladıklarını söyledi.

TRT

Güncel Haberleri

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Azerbaycan Zafer Günü’nü kutladı
Dışişleri: Norveç’in silah yasağını kaldırması geleneksel barış odaklı dış politikası ile çelişiyor
Yetkili Muhasipler ve Yetkili Muhasip Denetçiler Enstitüsü Genel Kurulu yapıldı
“Saraydan Kız Kaçırma” Operası Antalya Kültür Yolu Festivalinde!
Cenapoğlu: “Tam Parti̇, Lefke’den Dipkarpaz’a Kadar Sokakları İnletecek”