Rusya'dan Snapchat'e 1 milyon ruble ceza

Rusya, Snapchat sahibi SNAP.N'yi ülke topraklarında Rus kullanıcı verilerinin lokalizasyonunu reddettiği için 1 milyon ruble para cezasına çarptırdı.

Interfax haber ajansının bildirdiğine göre, perşembe günü bir Rus mahkemesi Snapchat sahibi SNAP.N'yi ülke topraklarında Rus kullanıcı verilerinin lokalizasyonunu reddettiği iddiasıyla 1 milyon ruble  para cezasına çarptırdı.

Moskova, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından bu yana  içerik, sansür, veri ve yerel temsil konusunda büyük teknoloji firmalarıyla çatışma yaşıyor.

Snap, konuyla ilgili henüz bir yorum yapmadı.  

TRT

Dünya Haberleri

İ̇srail’in Serbest Bıraktığı Filistinli Esirlerin Bir Kısmı Gazze’ye Ulaştı
Şanlı Erenköy Direnişi’nin 61. yılında, başta Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimi
TC MSB’den Güney Kıbrıs’a uyarı:“Kıta sahanlığımızı ihlal etmeye kalkmaları durumunda gereği sahada yapılacak”
Harvard’dan çığır açan buluş: Alzheimer’a karşı lityum umudu
Çin’de chikungunya virüsü: Sivrisinek kaynaklı salgın büyüyor