Orman yolu açıldı, şelaleler gün yüzüne çıktı

Sinop'un Türkeli ilçesine bağlı Satı köyünde, Orman İşletme Müdürlüğü'nün çalışması ile orman yolu açılan bölgede üç adet şelale gün yüzüne çıktı.

Köy sakinleri tarafından bilinen ancak yol olmaması nedeniyle doğaseverler ve köy sakinleri tarafından patika yollarla ulaşılan şelalelere artık ulaşım kolaylaştı.

Vatandaşlar, ilçeye bağlı Satı köyü Kesnecik mevkisinde bulunan şelalelerin, 100’den fazla şelalenin bulunduğu Çatak Şelaleleri ile birlikte turizme kazandırılarak, “Şelaleler Diyarı” adıyla tüm dünyaya tanıtılıp, bu doğal güzelliklerin görülmesini ve ziyaret edilmesini istiyor.

TRT

Güncel Haberleri

Her Avukat Güvenilir Değildir!
Ölüme Sürerken 259 İnsanın Can Güvenliği Önceliğiniz Değildi!
Belki Bir Kez Daha Yaradan’ın Hikmetini Hatırlarız…
Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Arıklı, Alabora Olan Gemiyle İlgili İddiaların Araştırılacağını Söyledi
Hemşireler Ve Ebeler Birliği, Feribot Faciası Sonrası Görev Yapan Tüm Sağlık Çalışanlarına Teşekkür Etti