Nijerya'da yolcu teknesinin alabora olması sonucu 2 kişi öldü

Nijerya'nın Lagos eyaletinde yolcu teknesinin alabora olması sonucu 2 kişi öldü, 16 kişi kayboldu.

Ulusal İç Su Yolları Kurumu Müdürü Sarat Braimah, yaptığı açıklamada, dün Lagos eyaletine bağlı Ojo bölgesi yakınlarındaki İkorodu Nehri'nde yolcu ve eşya taşıyan bir teknenin alabora olduğunu duyurdu.

Braimah, arama kurtarma çalışmalarında 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını, 16 kişinin de kaybolduğunu ifade etti.

Kayıp yolcuları bulmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Braimah, ölü sayısının artmasından endişe duyulduğunu kaydetti.

Nijerya'da yağış sezonunda nehirlerde zaman zaman tekne faciaları yaşanıyor. Son olarak Bayelsa eyaletindeki Oyoma Nehri'nde yolcu taşıyan bir teknenin batması sonucu 8 kişi hayatını kaybetmişti.

TRT

Dünya Haberleri

İ̇srail’in Serbest Bıraktığı Filistinli Esirlerin Bir Kısmı Gazze’ye Ulaştı
Şanlı Erenköy Direnişi’nin 61. yılında, başta Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimi
TC MSB’den Güney Kıbrıs’a uyarı:“Kıta sahanlığımızı ihlal etmeye kalkmaları durumunda gereği sahada yapılacak”
Harvard’dan çığır açan buluş: Alzheimer’a karşı lityum umudu
Çin’de chikungunya virüsü: Sivrisinek kaynaklı salgın büyüyor