Nijerya'da bir pazarda yangın çıktı

Nijerya'nın Borno eyaletindeki en büyük pazarda çıkan yangında yüzlerce dükkan ve işyeri kullanılamaz hale geldi.

Ulusal basındaki haberlere göre, Borno eyaletinin başkenti Maiduguri'deki en büyük pazarda gece saatlerde çıkan yangın yüzlerce dükkan ve işyerini küle çevirdi.

Polis, yaklaşık 35 yıl önce kurulan pazarda yangının çıkış nedeninin henüz bilinmediğini ve büyük çapta maddi hasar meydana geldiğini duyurdu.

İtfaiye, yangını kontrol altına aldı.

Borno Eyalet Valisi Babagana Zulum, işyerleri zarar görenlere hükümetin maddi destek sağlayacağını belirtti.

TRT

Dünya Haberleri

İ̇srail’in Serbest Bıraktığı Filistinli Esirlerin Bir Kısmı Gazze’ye Ulaştı
Şanlı Erenköy Direnişi’nin 61. yılında, başta Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimi
TC MSB’den Güney Kıbrıs’a uyarı:“Kıta sahanlığımızı ihlal etmeye kalkmaları durumunda gereği sahada yapılacak”
Harvard’dan çığır açan buluş: Alzheimer’a karşı lityum umudu
Çin’de chikungunya virüsü: Sivrisinek kaynaklı salgın büyüyor