Niğde Belediyesi personeline ilk yardım eğitimi verildi

Niğde Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce belediye personeline, iş kazalarında erken ve bilinçli müdahale ile ilgili ilk yardım eğitimi verildi.

Niğde Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce belediye personeline, iş kazalarında erken ve bilinçli müdahale ile ilgili ilk yardım eğitimi verildi.

Belediye meclis salonundaki eğitimde, temel ilk yardım eğitimi kapsamında genel bilgi verildi.

Ayrıca hasta, yaralının ve olay yerinin değerlendirilmesi, temel yaşam desteği, kanama, yaralanma, yanık, donma ve sıcak çarpması, kırık, çıkık ve burkulmalarda ilk yardım teknikleri konularında eğitim verildi.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, personele yönelik eğitimlerin devam edeceğini anlatarak, "Niğde Belediyesi olarak her türlü eğitimi destekliyoruz. Personelimizin her anlamda bilinçlenmesine önem veriyoruz. Bu noktada ilk yardım eğitimi verdik ve bu eğitimlerimiz devam edecek" dedi.

TRT

Güncel Haberleri

Üstel Akdeniz Barış ve Diplomasi Forumu’nda konuştu: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli”
Amcaoğlu: Dut Deresi Kanal Projesi’nde saha çalışmalarına başladık
Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi ile Karayolları Dairesi açık artırmayla araç satışı yapacak
Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı
Üstel:Ercan KKTC’nin uluslararası havalimanıdır, öyle kalacaktır