Muğla'da gasp ve hırsızlık iddiasıyla 5 zanlı tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde gasp ve hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 5 şüpheli tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir kişinin fuhşa aracılık eden grup tarafından evinde darbedildiği, parası ve ziynet eşyalarının çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamerası kaydını inceleyerek, şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

Gözaltına alınan İ.T, B.C, K.K, M.C.B. ve H.A.Ç'nin ikametlerinde, 137 bin 880 lira, 750 avro, 220 dolar, 80 pound, altın ziynet eşyaları, 2 tabanca, 2 satır, göz yaşartıcı sprey, muşta, beyzbol sopası, 27 cep telefonu, dizüstü bilgisayar ile çok sayıda GSM hattı ele geçirildi.

Benzer 5 olay daha gerçekleştirdikleri belirlenen zanlıların, fuhuş üzerinden kişileri dolandırdıkları ve vatandaşların para ile değerli eşyalarına el koydukları belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

TRT

Güncel Haberleri

Her Avukat Güvenilir Değildir!
Ölüme Sürerken 259 İnsanın Can Güvenliği Önceliğiniz Değildi!
Belki Bir Kez Daha Yaradan’ın Hikmetini Hatırlarız…
Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Arıklı, Alabora Olan Gemiyle İlgili İddiaların Araştırılacağını Söyledi
Hemşireler Ve Ebeler Birliği, Feribot Faciası Sonrası Görev Yapan Tüm Sağlık Çalışanlarına Teşekkür Etti