Kırşehir Belediyesinde bir ayda 167 çiftin nikahı kıyıldı

Kırşehir Belediyesinde temmuz ayında 167 çiftin nikahının kıyıldığı duyuruldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Nikah Memurluğunun yürüttüğü işlemlerle ilgili bilgi verildi.

Nikah Memurluğundan 167 çiftin randevu alarak nikah masasına oturduğu belirtilen açıklamada, 10 çiftin nikahının Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından kıyıldığı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ekicioğlu, ilk birlikteliğin aileden başladığını vurgulayarak, toplumun en önemli değerlerinden birinin aile olduğunu aktardı.

​​​​​​​Çiftlere ömür boyu mutluluk dileyen Ekicioğlu, "Toplumumuzda aile kavramı çok önemli bir yere sahiptir. Bu yapımızla da birçok Avrupa ülkesinden ayrılırız. Sevginin ve saygının çocuklarımıza aşılandığı en önemli toplumsal kurum ailedir." ifadelerini kullandı.

TRT

Güncel Haberleri

Üstel Akdeniz Barış ve Diplomasi Forumu’nda konuştu: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli”
Amcaoğlu: Dut Deresi Kanal Projesi’nde saha çalışmalarına başladık
Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi ile Karayolları Dairesi açık artırmayla araç satışı yapacak
Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı
Üstel:Ercan KKTC’nin uluslararası havalimanıdır, öyle kalacaktır