Kilis'te toplu sünnet töreni yapıldı

Kilis'te Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Türk Kızılay ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle 36 çocuk için toplu sünnet töreni düzenlendi.

Hastanede gerçekleştirilen programda çocuklar akülü araçlara binerek eğlendi.

Belediye Başkanı Servet Ramazan, belediye olarak her ay ihtiyaç sahibi çocukların sünnet törenlerini Sağlık Müdürlüğüyle birlikte gerçekleştireceklerini söyledi.

Ramazan, sünnet olan çocukları ve ailelerini kutladı.

Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Fazıl Arısoy da sayıya göre bundan sonra toplu sünnet şölenleri yapacaklarını anlatarak, "Özellikle 2 yaşına kadar olan ve 6 yaşından büyük çocukların sünnet olması bilimsel olarak öneriliyor. 2-6 yaş grubu arası sünnet zorunlu haller dışında bilimsel olarak önerilmiyor" dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Ramazan, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık ve Başhekim Arısoy, sünnet olan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

TRT

Güncel Haberleri

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Azerbaycan Zafer Günü’nü kutladı
Dışişleri: Norveç’in silah yasağını kaldırması geleneksel barış odaklı dış politikası ile çelişiyor
Yetkili Muhasipler ve Yetkili Muhasip Denetçiler Enstitüsü Genel Kurulu yapıldı
“Saraydan Kız Kaçırma” Operası Antalya Kültür Yolu Festivalinde!
Cenapoğlu: “Tam Parti̇, Lefke’den Dipkarpaz’a Kadar Sokakları İnletecek”