Kahramanmaraş'ta 'Silindir Operasyonu': 70 gözaltı

Organize suç örgütlerine yönelik 50 ilde başlatılan "Silindir Operasyonu" kapsamında Kahramanmaraş'ta 70 şüpheli gözaltına alındı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen Silindir Operasyonu kapsamında çalışma başlattı.

Kentte 101 şüpheli hakkında başlatılan soruşturma kapsamında 70 zanlı gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerine operasyon düzenleyen ekipler, çok sayıda tabanca, fişek, kurusıkı silah, tüfek, bıçak, uyuşturucu madde ele geçirdi.

Operasyonda yakalanan 70 zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor. 31 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

TRT

Güncel Haberleri

Üstel Akdeniz Barış ve Diplomasi Forumu’nda konuştu: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli”
Amcaoğlu: Dut Deresi Kanal Projesi’nde saha çalışmalarına başladık
Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi ile Karayolları Dairesi açık artırmayla araç satışı yapacak
Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı
Üstel:Ercan KKTC’nin uluslararası havalimanıdır, öyle kalacaktır