İstanbul'da 9 bin 672 kaçak cep telefonu ele geçirildi

İstanbul'da 8 ilçede düzenlenen operasyonda yasa dışı yollarla ülkeye getirilen 9 bin 672 cep telefonu ile 92 bin 336 cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı yollarla ülkeye getirilen kaçak cep telefonları ve aksesuarlarını piyasaya sürerek haksız kazanç elde eden şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, ağustos ve ekim ayları arasında Fatih, Büyükçekmece, Bahçelievler, Kadıköy, Ümraniye, Esenler, Küçükçekmece ve Sancaktepe'de adreslerini belirlediği iş yeri, depo ve evlerden oluşan 21 noktaya operasyon düzenledi.

Piyasa değeri 51 milyon

Adreslerde yapılan aramalarda piyasa değeri 51 milyon 560 bin lira olduğu değerlendirilen 9 bin 672 cep telefonu ile 92 bin 336 cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

Operasyonlarda yakalanan 21 şüpheli hakkında ise Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.

TRT

Güncel Haberleri

Üstel Akdeniz Barış ve Diplomasi Forumu’nda konuştu: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli”
Amcaoğlu: Dut Deresi Kanal Projesi’nde saha çalışmalarına başladık
Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi ile Karayolları Dairesi açık artırmayla araç satışı yapacak
Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı
Üstel:Ercan KKTC’nin uluslararası havalimanıdır, öyle kalacaktır