Hırsızlık şebekesi Bayburt’ta yakalandı

Gümüşhane’de bir evden yaklaşık 60 bin liralık ziynet eşyasıyla para çalan ve aralarında kadın ve çocukların da olduğu Kayseri merkezli hırsızlık şebekesinin 4 şüphelisi Bayburt’ta yakalandı.

Gümüşhane’nin Hasanbey Mahallesi'ndeki bir konuta girerek altın ve paraları çalan 4 şüpheli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edildi.

Ekipler, Kayseri merkezli hırsızlık grubu oldukları, hırsızlık amacıyla il dışından Gümüşhane’ye geldiklerini tespit ettiği 4 şüphelinin kamufle olmak için yer yer yaşı ufak çocukları da kullandıkları, normal vatandaş ve aile görüntüsü verdiklerini belirledi.

Şüphelilerin hırsızlık olaylarının ardından Bayburt’a gittiklerini tespit edildi.

Hırsızlık şüphelileri Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle yapılan operasyonla hırsızlık yaptıkları gün içerisinde çaldıkları malzemelerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TRT

Güncel Haberleri

Üstel Akdeniz Barış ve Diplomasi Forumu’nda konuştu: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli”
Amcaoğlu: Dut Deresi Kanal Projesi’nde saha çalışmalarına başladık
Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi ile Karayolları Dairesi açık artırmayla araç satışı yapacak
Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı
Üstel:Ercan KKTC’nin uluslararası havalimanıdır, öyle kalacaktır