Eskişehir'de trafoya giren hırsızlık şüphelisi akıma kapıldı

Eskişehir'de, trafodaki kabloları kesip çalmaya çalıştığı iddia edilen zanlı, akıma kapılarak ağır yaralandı.

Ertuğrulgazi Mahallesi'nde devriyeye çıkan Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafo binasının içinde bir kişinin hareketsiz yattığını fark etti.

Kabloları keserken akıma kapıldığı öne sürülen şüpheli F.T, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. Zanlının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Trafo binası ve çevresinde yapılan incelemede ise elektrikli motosiklet, balta, levye, kerpeten, demir kesme makası, boru anahtarı, İngiliz anahtarı, tornavida, tel makası, biber gazı, papağan pense ile inşaat eldiveni ele geçirildi.

TRT

Güncel Haberleri

Her Avukat Güvenilir Değildir!
Ölüme Sürerken 259 İnsanın Can Güvenliği Önceliğiniz Değildi!
Belki Bir Kez Daha Yaradan’ın Hikmetini Hatırlarız…
Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Arıklı, Alabora Olan Gemiyle İlgili İddiaların Araştırılacağını Söyledi
Hemşireler Ve Ebeler Birliği, Feribot Faciası Sonrası Görev Yapan Tüm Sağlık Çalışanlarına Teşekkür Etti