Erzincan'da 24 bin 240 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Erzincan'da bir araçta yapılan aramada 24 bin 240 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında ekipler, Erzurum-Sivas kara yolu üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda durumundan şüphelendikleri bir aracı takibe aldı.

Akyazı Polis Kontrol Noktası'nda durdurulan araçta detektör köpek "Hera" yardımıyla yapılan aramada, A.A'ya ait çanta ve valizler içerisinde 24 bin 240 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından adliye sevk edilen şüpheli A.A çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TRT

Güncel Haberleri

Üstel Akdeniz Barış ve Diplomasi Forumu’nda konuştu: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli”
Amcaoğlu: Dut Deresi Kanal Projesi’nde saha çalışmalarına başladık
Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi ile Karayolları Dairesi açık artırmayla araç satışı yapacak
Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı
Üstel:Ercan KKTC’nin uluslararası havalimanıdır, öyle kalacaktır