Cide'de Futsal Turnuvası başladı

Kastamonu'nun Cide ilçesinde "Herkes İçin Spor" Projesi kapsamında futsal turnuvası başladı.

Cide Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde, vatandaşların verimli ve sağlıklı vakit geçirmelerinin sağlanması, spor kültürünün yayılması, beden ve ruh sağlığının geliştirilmesi amacıyla "Kaymakamlık Sonbahar Kupası Futsal Turnuvası" düzenlendi.

Cide Spor Salonu'ndaki maçlar, Bartın'ın Amasra ilçesindeki madende şehit olan işçiler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Kurumlar, esnaf ve vatandaşların oluşturduğu 7 takımın mücadele edeceği turnuva, 17 Kasım'da sona erecek.

Turnuvanın açılış düdüğünü çalan Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün "Herkes İçin Spor" Pojesi'nin halkı

TRT

Güncel Haberleri

Üstel Akdeniz Barış ve Diplomasi Forumu’nda konuştu: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli”
Amcaoğlu: Dut Deresi Kanal Projesi’nde saha çalışmalarına başladık
Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi ile Karayolları Dairesi açık artırmayla araç satışı yapacak
Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı
Üstel:Ercan KKTC’nin uluslararası havalimanıdır, öyle kalacaktır