Avrupalı Türklerden İsveç'e sert tepki

İsveç'te terör örgütü yandaşları tarafından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yapılan çirkin saldırıya bir tepkide Avrupa'da yaşayan Türklerden geldi.

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan saldırıyı kınayarak, sert tepki gösterdi.

İsveç'te terör örgütü yandaşlarının, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yaptıkları saldırıyı Avrupa'da yaşayan Türklerde kayıtsız kalmayarak sert tepki gösterdi.

UID Genel Başkanı Köksal Kuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı.

Kuş, yapılan bu hareketi Avrupa'da yaşayan Türkler adına kınadıklarını dile getirerek, "Böyle bir hareketin bir daha ülkemize, Cumhurbaşkanımıza karşı yapılmamasını özellikle istirham ediyorum" dedi.

Kuş, "Türkiye'deki seçimler öncesi, Avrupa'da terör örgütü yandaşlarının provokasyonlarının artabileceğine" dikkati çekti.

Avrupa'da yaşayan Türklerin her daim Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu da vurgulayan Kuş, “Umuyorum ki Avrupabunun farkına varır ve gereğini yapar. Aksi takdirde huzursuzluk Avrupalılar için iyi olmayacak“ dedi.

Haber: Bülent DÖNMEZ

TRT

Dünya Haberleri

İ̇srail’in Serbest Bıraktığı Filistinli Esirlerin Bir Kısmı Gazze’ye Ulaştı
Şanlı Erenköy Direnişi’nin 61. yılında, başta Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimi
TC MSB’den Güney Kıbrıs’a uyarı:“Kıta sahanlığımızı ihlal etmeye kalkmaları durumunda gereği sahada yapılacak”
Harvard’dan çığır açan buluş: Alzheimer’a karşı lityum umudu
Çin’de chikungunya virüsü: Sivrisinek kaynaklı salgın büyüyor