AK Parti'de seçim koordinasyonu toplantılarında sona gelindi

AK Parti'de seçim güvenliğine ilişkin çalışmalar yoğunlaştırıldı. Teşkilatlara, "Seçim günü sandıklara sahip çıkın" uyarısı yapıldı. Özellikle oyların tutanağa geçirilmesine ilişkin hataların tekrarlanmaması istendi.

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yaptığı seçim koordinasyonu toplantılarında sona gelindi.

İl ve ilçe başkanlarıyla sandık başı işlemlerinin her aşaması gözden geçirildi, geçmişte yaşanan hatalar tespit edildi. Seçimlere hazırlanırken 'sandıklara sahip çıkın' mesajı verildi.

Toplantılarda seçim günü hazırlıkları, oy sayımı ve oyların tutanağa geçirilmesinde dikkat edilecek konular örneklerle anlatıldı.

Son seçimde AK Parti'ye yazılması gereken oyların başka parti ve adaylara yazıldığının tespit edildiği hatırlatıldı, bu hataların bir daha yaşanmaması için önlem alınması istendi.

AK Parti yönetimi, sandık görevlilerinden yanlışları fark edip düzelttirme konusunda dikkatli davranmalarını istedi.

Görevlilere, "Seçmenin oyuna sahip çıkın, oylar heba olmasın" uyarısını yapıldı.

TRT

Türkiye Haberleri

Narin Güran cinayeti davasında karar açıklandı
Balıkesir açıklarında 64 düzensiz göçmen kurtarıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'un direksiyonunda: Türk Sanat Musikisini nereden dinleyeceğiz?
Devrilerek alev alan tırda sıkışan 2 kişi öldü
İzmir açıklarında 32 düzensiz göçmen kurtarıldı