Ağrı'da okullarda güvenlik tedbirleri alındı

Ağrı'da yeni eğitim-öğretim döneminde, öğrencilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla çeşitli tedbirlerin alındığı bildirildi.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle il genelinde öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir ortamda öğrenimlerini sürdürebilmeleri için okul önlerinde güvenlik tedbiri aldı.

Polis ekipleri okul çevrelerinde ilgisiz ve şüpheli şahıslar üzerinde duyarlı bulunarak güvenli eğitim ortamının sağlanmasına katkı sağlayacak.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, çocukların ve gençlerin eğitim sisteminin amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda her türlü şiddetten ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmasının sağlanması için polisin sorumluk alanı içinde olan merkezde ve ilçelerdeki okullarda görevli ekiplerin, okul önleri ve çevresindeki denetimleri artırıldığı, çalışmaların eğitim öğretim dönemi boyunca devam edeceği ifade edildi.

TRT

Güncel Haberleri

Üstel Akdeniz Barış ve Diplomasi Forumu’nda konuştu: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli”
Amcaoğlu: Dut Deresi Kanal Projesi’nde saha çalışmalarına başladık
Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi ile Karayolları Dairesi açık artırmayla araç satışı yapacak
Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı
Üstel:Ercan KKTC’nin uluslararası havalimanıdır, öyle kalacaktır