Afyonkarahisar'da bin 354 şahıs 225 araç sorgulandı

Afyonkarahisar'da "Huzurlu Sokaklar ve Terör Uygulaması" denetimlerinde, bin 354 şahıs 225 araç sorgulanırken yeterliliği bulunmayan araçlara gerekli cezai işlemler uygulandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Huzurlu Sokaklar ve Terör Uygulaması" denetimlerine devam ediyor. Bu çerçevede Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde denetimler gerçekleştirildi.

Toplamda 156 personel ve 44 ekip ile şüpheli şahıslara yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, bin 354 şahıs 225 araç sorgulanırken yeterliliği bulunmayan araçlara gerekli cezai işlemler uygulandı.

TRT

Güncel Haberleri

Her Avukat Güvenilir Değildir!
Ölüme Sürerken 259 İnsanın Can Güvenliği Önceliğiniz Değildi!
Belki Bir Kez Daha Yaradan’ın Hikmetini Hatırlarız…
Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Arıklı, Alabora Olan Gemiyle İlgili İddiaların Araştırılacağını Söyledi
Hemşireler Ve Ebeler Birliği, Feribot Faciası Sonrası Görev Yapan Tüm Sağlık Çalışanlarına Teşekkür Etti