AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'in Karadağ ziyareti iptal edildi

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in, Karadağ ziyareti hava muhalefeti sebebiyle iptal edildi.

AB Bilgi Merkezi Karadağ Ofisi'nden yapılan açıklamada, von der Leyen'in Karadağ'a gerçekleştireceği ziyaretin, Belgrad'daki kötü hava koşulları sebebiyle iptal edildiği belirtildi.

Von der Leyen de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ne yazık ki kötü hava nedeniyle bu sabah Karadağ ziyaretimi ertelemek zorunda kaldım. Bu ziyareti yeniden planlıyoruz. Güzel ülkenizi çok yakında tekrar ziyaret etmeyi dört gözle bekliyorum." ifadelerine yer verdi.

Karadağ ziyareti iptal edilen von der Leyen, son olarak Kuzey Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Bosna Hersek ve Sırbistan'a resmi ziyaret gerçekleştirmişti.

TRT

Dünya Haberleri

İ̇srail’in Serbest Bıraktığı Filistinli Esirlerin Bir Kısmı Gazze’ye Ulaştı
Şanlı Erenköy Direnişi’nin 61. yılında, başta Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimi
TC MSB’den Güney Kıbrıs’a uyarı:“Kıta sahanlığımızı ihlal etmeye kalkmaları durumunda gereği sahada yapılacak”
Harvard’dan çığır açan buluş: Alzheimer’a karşı lityum umudu
Çin’de chikungunya virüsü: Sivrisinek kaynaklı salgın büyüyor