29 Mart 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Girne20°C
  • Mağusa20°C
  • İskele20°C
  • Güzelyurt19°C
  • Lefke19°C

DAVUTOĞLU TEK ADAY

KKDF Lokali’nde saat 19.00’da başlayacak olağan genel kurulda, faaliyet ve mali raporların görülmesinin yanında başkanlık seçimi yapılacak.

Davutoğlu tek aday

19 Eylül 2019 Perşembe 02:33

KKDF Lokali’nde saat 19.00’da başlayacak olağan genel kurulda, faaliyet ve mali raporların görülmesinin yanında başkanlık seçimi yapılacak.  Genel kurula mevcut başkan Gürtap Davutoğlu tek aday olarak girecek

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) 9’uncu Olağan Genel Kurulu yarın (19 Eylül Perşembe) günü gerçekleştirilecek.

KKDF Lokali’nde saat 19.00’da başlayacak olağan genel kurulda, faaliyet ve mali raporların görülmesinin yanında başkanlık seçimi yapılacak. Altı yıldır başkanlık görevinde bulunan Gürtap Davutoğlu, olağan genel kurula tek aday olarak girecek.

İki yıl daha başkanlık görevi için üyelerden onay alacak olan Gürtap Davutoğlu, dartsı daha da ileriye taşımak için yeniden aday olduğunu söyledi. Altı yıl önce göreve geldiklerini hatırlatan Davutoğlu, darts sporunu kurumsal yapıya kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi.

Önümüzdeki ay ülkemizde yapılacak olan Kuzey Kıbrıs Uluslararası Darts Şampiyonası’na da değinen Davutoğlu, “Ekim ayında çok büyük bir organizasyona imza atacağız. Dünyanın her yerinden sporcular Kaya Artemis’te yapılacak olan şampiyonaya katılmak için rezervasyon yaptırdı. Bu şampiyona özelde darts sporu genelde ülkemiz için çok önemlidir. Bu bilinçle hazırlanıyoruz” dedi.

KKDF 9’uncu Olağan Genel Kurul gündemi şöyle: 

1.Açılış2.Divan Kurulunun Oluşumu3.Faaliyet ve Mali Raporların Okunup Aklanması4.Başkanlık Seçimi5.Dilek ve Temenniler6.Kapanış

NOT: Üye birliklerin, kulüplerin ve/veya derneklerin Genel Kurul gündeminde görüşülmesini istedikleri yeni maddeler ve konular varsa 72 (Yetmiş İki) saat öncesi, Darts Federasyonu Yönetim Kuruluna yazılı olarak verilmesi gerekmektedir.”

SON DAKİKA
GÜNCEL HABERLER