• BIST 8886.87
  • Altın 2238.808
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.1125
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 21 °C
  • Mağusa 21 °C
  • İskele 21 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • Lefke 20 °C

Marcao Kerem el ele tribüne gitti

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun ilk haftasında İtalya'nın Lazio takımını konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Süper Lig'de son oynanan Trabzonspor maçının ilk 11'ine göre 2 değişiklik yaptı.
Marcao Kerem el ele tribüne gitti

Süper Lig'in 4. haftasında 12 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, "Kupa 2"de İtalya'nın köklü takımlarından Lazio'yu ağırladı.

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'ndaki karşılaşmaya Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Marcao, Victor Nelsson, Patrick Van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Olimpiu Morutan, Alexandru Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu 11'i ile başladı.

Sarı-kırmızılı ekibin yedek kulübesinde İsmail Çipe, Alpaslan Öztürk, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, Ömer Bayram, Işık Kaan Arslan, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Emre Kılınç, Sofiane Feghouli ve Mbaye Diagne yer aldı.

Fatih Terim, Trabzonspor müsabakasında ilk 11'de görevlendirdiği Luyindama ile Emre Kılınç'ı yedeğe çekti. Tecrübeli teknik direktör, bu futbolcuların yerine Marcao ile Taylan Antalyalı'ya görev verdi.

Affedilen Marcao ilk 11'de

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na şiddet uyguladığı için bir süre kadro dışı kalan Brezilyalı stoper Marcao, affedilmesinin ardından ilk kez bir maçta forma giydi.

Süper Lig'in ilk haftasında 16 Ağustos'ta yapılan GZT Giresunspor maçında Kerem'e şiddet uygulayan ve kırmızı kart gören Marcao'ya Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 8 maç ceza verdi.

Kulüpte de kadro dışı bırakılan Marcao, 4 Eylül'de para cezası kesilmesinin ardından affedildi. GZT Giresunspor müsabakasının ardından Süper Lig'de 3, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ise 2 maçta görev yapamayan Marcao, Lazio karşılaşmasıyla formasına kavuştu.

Sarı-kırmızılı takımın antrenmanında barıştırılan Marcao ile Kerem, söz konusu olaydan sonra ilk kez bir müsabakada buluştu.

Marcao-Kerem el ele tribüne gitti

GZT Giresunspor maçındaki olay nedeniyle gündemde olan Kerem Aktürkoğlu ile Marcao, birlikte tribüne giderek dostluk mesajı verdi.

Seremoni sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar, Kerem Aktürkoğlu'ndan takımı tribüne getirmesini istedi. Bunun üzerine Kerem'in yanına giden Marcao, elini takım arkadaşının omzuna atarak tribünleri birlikte selamladı.

Cicaldau ve Nelsson Avrupa'da ilk kez

Galatasaray'ın yeni transferleri Rumen orta saha oyuncusu Cicaldau ve Danimarkalı stoper Nelsson, bir Avrupa kupası maçında ilk kez sarı-kırmızılı formayı terletti.

Avrupa Ligi elemeleri devam ederken transfer edilen 2 futbolcu, önceki takımlarında Avrupa kupası maçı oynadığı için Galatasaray adına eleme maçlarına çıkamadı. Cicaldau ile Nelsson, gruplara kalınmasıyla statü gereği oynama hakkı elde etti ve Lazio karşılaşmasıyla Galatasaray'daki ilk Avrupa kupası maçında forma giydi.

Türk Telekom Stadı kapılarını açtı

Galatasaray, bu sezon ilk kez Türk Telekom Stadı'nda maça çıktı.

Türk Telekom Stadı, son olarak geçen sezon Süper Lig'in son haftasında 15 Mayıs'ta Galatasaray-Yeni Malatyaspor karşılaşmasına ev sahipliği yaptı. Yaz döneminde stat zemininde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Sarı-kırmızılı ekip, zemin çalışmalarının yetişmemesinden dolayı bu sezon Süper Lig ve Avrupa kupalarında ev sahibi olarak çıktığı 4 maçı İstanbul'daki farklı statlarda oynamak zorunda kaldı.

Galatasaray, Lazio müsabakasıyla 124 gün sonra Türk Telekom Stadı'nda maça oynadı.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.