• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Lefkoşa 13 °C
  • Girne 16 °C
  • Mağusa 15 °C
  • İskele 15 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • Lefke 13 °C

Kandili anı turnuvası yapılıyor

Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, merhum Onur Kandili anısna minikler futbol turnuvası düzenliyor.
Kandili anı turnuvası yapılıyor

Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, merhum Onur Kandili anısna minikler futbol turnuvası düzenliyor.

Elim bir deniz kazası sonucu aramızdan 6 yıl önce ayrılan Mağusa Türk Gücü futbolcusu merhum Onur Kandili anısına gerçekleştirilecek olan minikler futbol turnuvası Boğaz Endüstri Madencilik Ltd’in ana sponsoruluğunda gerçekleştirilecek.

Karşılaşmalar Doğal Çim Zeminde

Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Spor kompleksi içerisinde yer alan ve “Onur Kandili” ismi verilen doğal çim zeminli halı sahada gerçekleştirlecek olan Onur Kandili U10 minikler futbol turnuvasına Mağusa Türk Gücü Akademi, Dörtyol Akademi, Değirmenlik Akademi, Yeni Boğaziçi Akademi, Mehmetcik-Çayırova Akademi, 1461 İskele Trabzon Akademi takımlarından oluşan altı takım katılıyor. Ülkemizde ilk ve tek doğal zeminli çim halı sahası konumunda olan “Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Spor kompleksi Onur Kandili” doğal çim zeminli halı saha 40×20 öçlüler içerisinde yer alıyor.

Turnuva 2 Akşam Sürecek

16-17 Ağustos tarihleri arasında Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Onur Kandili U10 minikler futbol turnuvası 2 akşam sürerken, katılacak 6 takım, 2 gruba ayrılarak üçerli takımlar tek devreli lig usulüne göre mücadele ederek gruplarda ilk ikiye kalan takımlar finallere yükseleceği organizasyonda kura çekimi saat 18:00 de yapılarak eşleşmeler belli olacak. Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Onur Kandili U10 minikler futbol turnuvası final maçları sonrasında düzenlenecek ödül töreninde tüm takımlara kupalar ve katkı koyanlara plaketler yetkililer tarafından verilecek.

Çok Anlamlı Organizasyon  

“Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Spor kompleksi Onur Kandili” doğal çim zeminli halı sahada ana sponsor Boğaz Endüstri Madencilik Ltd tarafından organize edilecek olan Onur Kandili U10 minikler anı futbol turnuvası çok anlam ifade ediyor. 19 Ağustos 2013 yılında elim bir deniz kazası sonucu aramızdan ayrılan Mağusa Türk Gücü futbolcusu merhum Onur Kandili anısını yaşatmak için Boğaz Endüstri Madencilik Ltd Müdürü Erhan Bolkan’ın girişimleri sonucunda yapılan ve 29 Mayıs 2014 açılışı gerçeleştirilerek hizmete sunulan “Onur Kandili” ismi verilen doğal çim zeminli halı sahada U10 minikler futbol turnuvası düzenlenecek olması son derece anlam ve önem taşıyan bir organizasyon olmasından dolayı çok önemli taktir toplarken, olumlu geri dönüşlerde alınıyor.

Onur Kandili’nin Anısın Yaşatma Görevimiz

Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Genel Müdürü Erhan Bolkan, şirketlerinde çalışan olarak görev yapmış olan çok yönlü sporcuları Onur Kandili anısına düzenleyecekleri U10 minikler anı futbol turnuvasına ana sponsor olmak görev ve sorumlukluk bilinci olduğunu belirterek, çok önemli biri kişilik sahibi, çok yönlü sporcu ve iş hayatından da paylaşımcı, yardımlaşmayı seven önemli bir yapıya sahip olan Onur Kandili’nin anısın yaşatmak görevleri olduğuna işaret ederek, her türlü fedekarlığı yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

 

Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.