• BIST 8734.15
  • Altın 2240.981
  • Dolar 32.3312
  • Euro 35.1208
  • Lefkoşa 15 °C
  • Girne 17 °C
  • Mağusa 16 °C
  • İskele 16 °C
  • Güzelyurt 14 °C
  • Lefke 15 °C

Cinayetin sır perdesi aralanıyor!

İngiltere’nin başkenti Londra’da Mehmet Hassan (56) adlı bir Kıbrıslı Türk’ün evinde, dövülerek öldürüldüğü bildirildi.Ölmeden bir gece öncesi...
Cinayetin sır perdesi aralanıyor!

İngiltere’nin başkenti Londra’da Mehmet Hassan (56) adlı bir Kıbrıslı Türk’ün evinde, dövülerek öldürüldüğü bildirildi.

Ölmeden bir gece öncesi pokerden 3 bin sterlin kazandığı iddia edilen üç çocuk babası Türk’ün, aynı gece arkadaşlarına evinde ziyafet verdiği ifade edildi. Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kuzey Londra’nın Islington semtindeki evinde dövülerek öldürülen talihsiz babanın, saldırıya uğramış olabileceği kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre korkunç olay şöyle ortaya çıktı; “Mehmet Hassan’ın hastalıklı olması ve ailesinin aramalarına cevap vermemesi ile panige kapılan ailesi polisi aradı. Saat 20.40 sularında evin kapısını kıran polis, Türk babanın cesedini yatak odasında buldu. Polis dedektifleri, talihsiz Türk’ün yalnız yaşadığı evinde saldırıya uğradığına inanıyor. Soruşturmanın devam ettiği belirten polis, “Eve zorla girildiğini gösteren bir işaret olmadığını, ev sahibinin kapıyı açmış olabileceğini” söyledi.

Şu ana kadar herhangi bir tutuklama olmadığı kaydeden Dedektif Başmüfettişi AndyPartridge, “Halktan yardım bekliyoruz” dedi.

SIR PERDESİNİ POLİS ARALAYACAK

Dedektifler, ev sahibi Türk’ün evin içinde saldırıya uğradığını, kapıda zorlama olmadığından katilin tanıdığı biri olup olmadığını araştırıyorlar.

Cenazesi WhittingtonHospitalMorg’una kaldırılan merhum, önümüzdeki günlerde toprağa verilecek. Metropolitan Polisi, olayla ilgili bilgisi olanların 020 8358 0300 nolu telefonu aramalarını istedi.

Son olarak pazar günü akşamı bir komşusu tarafından görülen Mehmet Hassan ile ilgili komşusu Julia İbrahim, “Arkadaş canlısı bir insandı. Annesi olduğunu sandığım bir kadın geliyor, yemek ve başka şeyler getiriyordu. Babasından haber almayınca polisi arayan kızıydı” dedi. Islington Belediyesi’nden PaulaBelford “Ölüm haberi, toplumu şok etti. Çünkü, içerisinde yaşadığı belediye sitesinde pek problemi olmadı. Kendisini zaman zaman görürdüm. Daima arkadaş canlısı ve kibardı” dedi.

‘Genting Poker Londra’ adlı poker organizatörleri de, 'Mem ' olarak tanıdıkları Mehmet Hassan’ın ölümünden duydukları üzüntülerini ifade ettiler.

Cenazesi WhittingtonHastanesi morguna kaldırılan merhum, önümüzdeki günlerde toprağa verilecek. Metropolitan Polisi, olayla ilgili bilgisi olanların 020 8358 0300 nolu telefonu aramalarını istedi.

Star Kıbrıs-Mihrişah Safa

Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.