• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Lefkoşa 26 °C
  • Girne 23 °C
  • Mağusa 26 °C
  • İskele 26 °C
  • Güzelyurt 26 °C
  • Lefke 26 °C

Bozdağ: "Kıbrıs'a da sanatçılarımız gitti"

"Kıbrıs harekatı olduğu zaman da sanatçılarımız gitti, askerimize moral verdiler..."
Bozdağ: "Kıbrıs'a da sanatçılarımız gitti"

Bozdağ, Kılıçdaroğlu’nun Hatay’a giden sanatçılara yönelik tepkisi üzerine, “Sanatçılarımız her zaman askerimize moral destek için giderler. Kıbrıs harekatı olduğu zaman da sanatçılarımız gitti askerimize moral verdiler” dedi.

Türkiye Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniforma giydiği ve sanatçılarla birlikte ziyaret ettiği sınır karakolu ziyaretine yönelik eleştirilerine çok sert yanıt verdi.

Türkiye Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Hatay’a giden sanatçılarla ilgili açıklamasında "Cumhurbaşkanı başkomutan. Asker elbisesini giyemez mi? Orada yer alan Mehmetçiklerin başkomutanı cumhurbaşkanı. Bundan rahatsız oluyor. Niye onur duymuyorsun? Cumhurbaşkanı, sanatçılar askerinin yanına gitmiş. Terörle mücadelede askerimizin yanındayız diyorlar. Bu teşekkürü hak eden bir davranıştır. Ben beklerdim ki Zeytin Dalı Harekatı devam ederken Kılıçdaroğlu oraya gitsin de bir kamuflaj da o giysin, Mehmetçiğe destek versin. Şimdi TSK büyük bir kahramanlık ortaya koymuş, o başarıdan rahatsızlık nedeniyle sanatçılarımıza da büyük bir saygısızlık yaptı. Burada bir rezillik varsa ki var Sayın Kılıçdaroğlu'nun sanatçılarımıza yaptığıdır." şeklinde konuştu.

Bozdağ Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yönelik eleştirilerini şu şekilde sürdürdü:

Devlete seri katil diyen birini getirdi İstanbul'a il başkanı yaptı.

Kılıçdaroğlu'na sormak istiyorum. Senin gözünde gerçek sanatçı değil. Benim gördüğüm Sayın Cumhurbaşkanımızdan ya da AK Parti'den nefret edecek, CHP zihniyetinde olacak, terör örgütlerinin lehine açıklamalar yapacak, TSK teröristleri imha ederken bildiri yayınlayacak, 'aman onları imha etmeyin' diyecek, o zaman bunlar gerçek sanatçı. Ya da Gezi hadiselerinde olduğu gibi yakacak, yıkacak, kamuya zarar verecek. Ya soruyorum vatanını sevmez mi gerçek sanatçı? Terörle mücadelede askerinin yanında duranlar, şehitlerin yanında duranlar, vatanına milletine Cumhurbaşkanına saygı duyanlar sanatçı değil mi? Onlar işte kendisi gibi düşünmeyenlere sanatçılık dahil hiçbir şeyi layık görmeyen zavallılar.

BOZDAĞ: “KIBRIS HAREKATI OLDUĞU ZAMAN DA SANATÇILARIMIZ GİTTİ”

Sanatçılarımız her zaman askerimize moral destek için giderler. Kıbrıs harekatı olduğu zaman da sanatçılarımız gitti askerimize moral verdiler. O zaman da şehitlerimiz vardı. Sanatçılarımızın orada askerimizle birlikte olmaları, şarkı söylemeleri şehitlerimizin elde ettiği zafere saygı duymaktır. Cumhurbaşkanımız şehitlerimizin cenazelerine de gidiyor evlerine de gidiyor. Ama Sayın Kılıçdaroğlu gidebiliyor mu, gidemiyor.

Şu anda Suriye'nin kuzeyinde yapılacak bir bölge gelecekte Türkiye'nin bölünmesine yol açacak bir sürecin de başlangıcı olacaktır. Afrin'e gidilmesine rahatsız.

Afrin düştü bunların da takkesi düştü. Şimdi Afrin zaferine sevinen insanları aşağılamaya başladılar. Bana göre onları rahatsız eden sanatçılarımız değil Afrin'in düşmesidir.

 

Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.