• BIST 8988.07
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • Lefke 20 °C

Bakan Kasapoğlu: Gençlerimiz ve spor camiamız için her şeyin en iyisini üretmekle meşgulüz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bakanlık olarak, gençlerimiz ve spor camiamız için her şeyin en iyisini üretmekle meşgulüz" dedi.
Bakan Kasapoğlu: Gençlerimiz ve spor camiamız için her şeyin en iyisini üretmekle meşgulüz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yapımı tamamlanan Şehit Hacı Osman Ayyıldız, Şehit Battal Yıldız, Şehit Mustafa Özata ve Şehit Resul Coşkun Spor salonlarının toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Konya'nın spor anlamında çok ciddi yatırımlar aldığını söyledi.

Sporla ilgilenen tüm vatandaşların her şeyin en güzeline layık olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, "Biz de bu çerçevede bakanlık olarak gençlerimiz ve spor camiamız için her şeyin en iyisini üretmekle meşgulüz. Yerel yönetimlerimiz ve siyaset camiamızın bu anlamdaki iş birlikleri ve sinerjisi bize güç veriyor" diye konuştu.

Kasapoğlu, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin gayretlerinin, Konyalı gençlerin spor geleceğine yönelik umutlarını diri tuttuğunu belirtti.

"Gençlerin sporla iç içe olması bizim önemli hedeflerimizden"

Konya'ya yapılan yatırımların devam ettiğini aktaran Kasapoğlu, şunları kaydetti:

"İslam Oyunları'nı 2021 yılında Konya'nın ev sahipliğinde her zamankinden çok daha güzel bir şekilde düzenleyeceğiz. Yine bu vesileyle Konya'ya en yeni, en modern veledromu kazandıracağız. Önümüzdeki günlerde veledromun temelini atmak için de birlikte olacağız. Yine olimpik havuzun temelini de attık. Gençlerin eğitimle ve sporla iç içe olması bizim önemli hedeflerimizden biri. Zira gençlerimizin bir dakikalarını bile heba etmeden dolu dolu geçirmeleri adına onların her alanda her imkana erişmeleri gibi spora erişimleri de o kadar mühim."

Kasapoğlu, konuşmasının ardından açılışı gerçekleştirilecek dört spor salonunun hayırlar getirmesini dileyerek kurdele kesim törenine katıldı.

Ardından dualarla açılışı gerçekleştirilen Şehit Hacı Osman Ayyıldız Spor Salonu'nu ziyaret eden Kasapoğlu, burada sporcuların mini gösterisini izledi, sporcu gençlerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Toplu açılış törenine Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile spor salonlarına isimleri verilen şehitlerin aileleri katıldı.

2021 İslami Dayanışma Oyunları Genel Koordinatörlük Hizmet Binasının açılışı

Bakan Kasapoğlu, daha sonra 2021 İslami Dayanışma Oyunları Genel Koordinatörlük Hizmet Binasının açılışı için düzenlenen programa iştirak etti.

Kasapoğlu, 2021 İslami Dayanışma Oyunlarının hazırlık çalışmalarının, Genel Koordinatörlük binasının açılmasıyla başladığını dile getirerek, "Gerek tesis noktasında gerekse hazırlıkların diğer yönleri çerçevesinde inşallah tüm hızıyla bu faaliyetleri alnımızın akıyla, Konyalıların o sıcak ev sahipliğinde gerçekleştireceğimizden şüphemiz yok. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun, hayırlara vesile kılsın" dedi.

Bakan Kasapoğlu, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile düzenleme kurulu toplantısına katıldı. Toplantı, basına kapalı devam etti.

TRT

Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.