• BIST 8718.11
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1533
  • Lefkoşa 15 °C
  • Girne 17 °C
  • Mağusa 16 °C
  • İskele 16 °C
  • Güzelyurt 14 °C
  • Lefke 15 °C

Arter’den dev miting!

Namık Kemal Meydanı tarihi günlerinden birini yaşadı…
Arter’den dev miting!

Gazimağusa Belediye Başkanı ve Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, Gazimağusa Namık Kemal Meydanı’nda düzenlediği mitinge UBP, DP, YDP Milletvekilleri ve parti yetkilileri ile partilerin Belediye Meclis üyesi adayları ve İsmail Arter’i destekleyen çok sayıda Gazimağusalılar katıldı.

Gazimağusa Namık Kemal Meydanı, İsmail Arter’in düzenlediği mitingle tarihi günlerinden birini yaşadı.

Coşkulu kalabalığın, “Mağusa yeniden kazanacak” “Gazimağusa seninle gurur duyuyor” İsmail Arter Başkanımız” şeklindeki sloganları eşliğinde miting alanına giren İsmail Arter, Namık Kemal Meydanı’nı dolduran kalabalığın arasından büyük bir sevgi ve alkışlarla yerini aldı.

Dev mitingde, YDP, DP ve UBP Belediye Meclis üyelerinin de tanıtımı gerçekleştirildi.

İlk olarak Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Sekreteri Turan Büyükyılmaz tarafından YDP Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı.

Tanıtım öncesinde bir konuşma da yapan YDP Genel Sekreteri Büyükyılmaz, İsmail Arter’in kazandığının en bariz göstergesinin, Gazimağusa’ya kazandırdıkları olduğunu belirtti. “Şimdiden Gazimağusa’ya hayırlı olsun” diyen Büyükyılmaz, konuşmasının ardından Tek tek YDP Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı.

YDP’nin ardından Demokrat Parti (DP) Belediye Meclis Üyesi adaylarının tanıtımı için sahneye çıkan DP Gazimağusa İlçe Başkanı ve Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Gazimağusa’nın İsmail Arter ile yeniden kazanacağına vurgu yaparak, “Gazimağusa’nın İsmail Arter ile yeniden kazanacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Belediye Meclis Üyelerini tanıtmak üzere kürsüye gelen UBP Gazimağusa İlçe Başkanı ve Gazimağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu da, İsmail Arter’e olan destekleri, Gazimağusa’ya kazandırdıklarından dolayı olduğunu belirterek, Gelecek dönemde de yine İsmail Arter ile birlikte Gazimağusa’nın kazanacağına olan inancını belirtti.

Arıklı: “Gazimağusa’ya şimdiden hayırlı olsun”

İsmail Arter’ destek veren Partilerin Belediye Meclis Üyesi tanıtımlarının ardından, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı da bir konuşma yaptı.

Arıklı konuşmasında, Arter’in Gazimağusa’ya kazandırdıkları ile Gazimağusa’nın kaderinin değiştiğini belirterek, “Gazimağusa’ya İsmail Arter ile hizmet geldi, proje geldi. Gazimağusa’nın kaderi Arter ile değişti. Bu değişim ve gelişim, gelecek dönemde de, İsmail Arter ile devam edecek. Şimdiden Gazimağusalılar’a hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından, Namık Kemal Meydanı’ndaki kalabalığa hitap etmesi için anons edilen Gazimağusa Belediye Başkanı ve Gazimağusa Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, coşkulu tezahüratlar eşliğinde kürsüye çıktı.

Arter: “El birliği ile şehrimize sahip çıkacağız”

Gazimağusa Belediye Başkanı ve Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan adayı İsmail Arter, Namık Kemal Meydanı’nı dolduran kalabalığa yönelik olarak yaptığı konuşmasında, değişik siyasi görüşlerde olan Gazimağusa sevdalılarının, Mağusa için bir araya gelmelerinden duyduğu heyecanı dile getirerek, “işte bu gerçek benim için çok kıymetlidir” dedi.

Sıkı Sık sloganlarla ve tezahüratlarla konuşması kesilen arter şunları kaydetti.

“Bu şehir hepimizin, el ve gönül birliğiyle şehrimize sahip çıkacağız. Bizim görev anlayışımız üç esasa dayanmaktadır; Bunlar; gönül, güven ve sadakattir.

Gönlümüzdeki her daim Gazimağusa sevdasıdır. Güvenimiz sizlerin her koşuldaki desteğinedir. Sadakatimiz ise, Anavatan Türkiye’ye, bağımsız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ve gönderde dalgalanan ay yıldızlı bayrağadır. Varsa bir başarımız bu üç unsurun harmanlanmasının neticesidir. Pazar günü yapılacak olan seçim de / bizim için bir güven oylaması niteliğindedir. Bu seçimden de yüzümüzün akıyla ve zaferle çıkacağımıza inancım tamdır. Şunu unutmayalım ki seçim son sandık sayılıncaya kadar devam eden dinamik bir süreçtir. Bu sürecin en tehlikeli düşmanı ise rehavettir ve asılsız dedikodulardır. Şahsımı destekleyen üç güzide partimizin tüm meclis üye adaylarına eşit mesafede olduğumu bu vesileyle bir kez daha vurguluyorum. Rehavete kapılmadan ve dedikodulara kulak asmadan / bu andan itibaren daha büyük bir hevesle çalışarak, kendimiz ve aile bireylerimizle sandığa gideceğiz. Unutmayalım ki birlikten kuvvet doğar. Unutmayalım ki, biz birlikte güçlüyüz, Her şey daha güzel bir Gazimağusa için” dedi.

Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.