• BIST 8748.65
  • Altın 2242.596
  • Dolar 32.3344
  • Euro 35.1496
  • Lefkoşa 15 °C
  • Girne 17 °C
  • Mağusa 16 °C
  • İskele 16 °C
  • Güzelyurt 14 °C
  • Lefke 15 °C

Ali Koç: Namağlup şampiyonluk için mutluyuz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni namağlup kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Ali Koç: Namağlup şampiyonluk için mutluyuz

Ali Koç, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Galatasaray ile Fenerbahçe Öznur Kablo arasındaki final serisinin 3. ve son maçının ardından basın mensuplarını açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, şampiyonluğun kendilerini çok mutlu ettiğini anlattı.

"Namağlup şampiyon olduğumuz için ayrıca mutluyuz. Bu takım, bu kızlar çok daha fazlasını hak ediyor. Euroleague'in ucundan döndük. Son 10 yılın en çekişmeli en zevkli maçını 4 sayıyla kaybettik. Bu sene olmadı seneye olacak inşallah."

"Transferlerimizle daha da kuvvetlendireceğiz"

Koç, takımı gelecek sezon için çoğunlukla muhafaza etmeyi düşündüklerini aktardı.

"Transferlerimizle daha da kuvvetlendireceğiz. Yeniden yapılandırma anlaşmalarından sonra bu şubeleri ayakta tutmak, hem Türkiye'de hem de yurt dışında rekabet içinde tutmak kolay olmayacak ama bizim üstümüze düşen sorumlulukları yerine getirip mümkün olan her branşta şampiyonluğa oynamak için elimizden geleni yapacağız. Bu sene olimpiyatlara göndereceğimiz sporcu sayısında da rekor kırıyoruz. Futbol çok önemli ve futbol olduğu zaman bu şampiyonluklar daha da taçlandırılmış oluyor ama bu çocukların hakkını vermemiz lazım. Fenerbahçe Spor Kulübü neredeyse mücadele ettiği her branşta sonuna kadar götürdü. Finallerde daha başarılı olmak isterdik ama olmadı. Kızlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum."

Tuğçe Canıtez: Zordu ama sonu güzel bitti. Çok mutluyuz

Fenerbahçe Öznür Kablo'nun takım kaptanı Tuğçe Canıtez de salgın döneminde 34 maç üst üste kazanıp bu başarıya ulaştıkları için gururlu olduğunu ifade etti.

"Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan başkanımız Ali Koç'a her zaman yanımızda olan sponsorumuz Öznur Kablo'ya ve buraya gelemeyen ama televizyondan takip eden ve desteklerini esirgemeyen seyircilere teşekkür etmek istiyorum. Zordu ama sonu güzel bitti. Çok mutluyuz."

[Fotoğraf: AA]

Zor bir sezon geçirdiklerini söyleyen Fenerbahçeli basketbolcu Sevgi Uzun ise hak ettikleri bir sonucu aldıklarını vurguladı.

"Hedeflerimizden biri namağlup bitirmekti ve bu şekilde şampiyon olmak bu takıma çok yakıştı. Bunu sonuçlandırdığımız için çok mutluyuz. Seneye inşallah THY Kadınlar Avrupa Ligi kupasını buraya getireceğiz. Bu sene çok yaklaşmıştık ama talihsizlikler yaşadık. Seneye bu şekilde olacağını düşünmüyorum ve şampiyon olacağımıza inanıyorum."

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.